valborg mjo!

Eh ja.
Jag och josefine, och mamma, pappa och jakob, skuttade iväg till kvarnen. Först var det segt.
Sen var det okej. De tände brasan. Fortfarande okej.
Sen åkte mina föräldrar och jakob hem, hejdå hejdå!
Fortsatte vara okej. Sen skulle vi träffa folk, de kom tillslut efter typ en och en halv timme. De var sjukt roliga faktiskt. Jättesöta allihoppa. Såna som man bara vill. klappa på!
Ja, så då var det kul ett tag!
Uhm. Jag är förvirrad
men ja vad hände, de rökte och drack vodka/päroncider (måste varit vidrigt), skrattade och typ skrek. De var relativt nyktra. En kille (jagtrorattdetvarenheltochhålletkille) sa "Du skulle passa bra som fotomodell", jag skrattade åt honom.
Bara en liten del av allting gick överstyr, om det nu gjorde det. Och så skulle de skutta iväg nånstans, vi skulle följa med. Det var fortfarande trevligt (Y) Dock obehagligt ett par sekunder då och då.
Seeeen så kom polisen, ehehe. Mindre trevligt var det, alla blev jättestressade. De började snacka med en vinglande person som, efter en massa tjafs, tillslut åkte iväg med tha polisbil. Jag och josefine hade gått iväg, lite ångestdrabbade av situationen, och kommit tillbaka just när bilen åkte iväg.
Eh.
Alla blev ledsna. Inte kul.
Uhh.
Inte kul alls faktiskt.
jag vet inte, jag är besviken. Så sjukt sköna människor men så bara. jag vet inte. måste de förstöra allt med vodka blandat med päroncider?
Det känns så fel.
... De vill ju ha kul, eller hur. Och det hade varit jävligt kul om de inte varit så fixerade vid alkohol.
jag vet inte, jag är besviken på folk.

idag

Idag har jag... gungat, sjungit, haft överskottsenergi (hoppat, boxat, trummat och dansat på saker), suttit/legat på folk, officiellt varit nöjd méd min svenskatext, talat om för andreas att vi älskar honom, skolkat från kursen, druckit cappucino, skrivit på seven eleven, dansat i UVAljus, druckit cappuccino, skrivit på pendeltåget, kramat folk och skrikit "AMNEFEEEEEELDT!".

Jag gillade idag.
Jag smsade "Jag kommer hem halv sju bah så du vet! 8)" till någon jag inte vet vem det är, och senare fick jag ett sms där det stod "Snälla förlåt mig men ibland känns det som att du bara hatar mig :(" och jag bah va va va vavava? Panik blev det!
verkligen alltså, jag blev skiträdd.
Sedan visade det sig att denne person skrivit till fel maria.
phew.

AMNEFEEEEEEELDT!


BLURRRRRR

Den bra datorn är flyttad till mitt rum 8)
jag är glad. Jag dricker väldigt komplicerad cappucino  (en kaffesort, plus annan kaffesort, plus lattefluffad mjölk, plus lite vaniljsocker, plus cappuccinofluffad mjölk, plus ännu lite vaniljsocker). jag är överväldigad av att ha något så hightech i mitt eget rum.
Blir förvånad varje gång något nytt visar sig på datorskärmen

O
M
G

insåg just
att jag kan spela foobar I MITT EGET RUM!
waowaowao!

de avslöjade

Hej.
Jag har levt i en bubbla idag. 
Jag drack mycket cappuccinomedwhiskeyochchoklad, vilket började själva inmyownworld-känslan.
och sen. var det musik på väldigt hög volym som gällde, vilket också bidrog. och sen började jag skriva. Som en idiot, det gick bra, grymt bra.
Sen blev jag hyper, mwehe.

nej jag. jag är liksom helt slut, jag kan inte skriva något här nu =D

dimmiga dagar!

hellström och bjurman

Men, jag måste ju bara visa!


give me yellow

Mwihihi!
Ehm. Jag har varit sjuk hela idag. Men det är okeeeeej! Ny musik har letat sig in i min foobar; Blur, Morrissey, Stone Roses, Broder Daniel, Of Montreal och the Smiths.
We like it, yes, yes, we do.

Jag känner behov av något, men jag vet inte vad. Eller, jag tror jag vet vad, men jag får inte ut det, ur mitt huvud. Det... det sitter fast där och visar sig inte. Frustrerande, ja, ja.

Jag är kär, det tror jag. Men jag vet inte i vad eller vem, eller allt. Egentligen vet jag det säkert, men det sitter fast. Visar sig inte. Eller, jag vet det, jag vet det, men jag kan inte ta ut, jag kan inte skriva det, det tar emot.
Åh äsch, jag är kär i universum.


barnprogram <3

"det är svårt att vara små smutsiga råttor när man tvättar så myckeeet!"

"bara lugn, herr Vakt! även jag planerar en plan!"

"Ny åker dy tillbaka till fängelset, gangsterpeppe!"
"och viii dååå?"
"Tillbaka till tvättbrädan, smytsiga små råttor!"
"åh sjutton också! couscoooous, jag gillar intee diiig!"

desperate

Ich bin krank, ja.
Ont, har jag. Ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen. Jag har fått för mig att jag ska njuta av det, av att känna någonting, att veta att jag lever. Jag fattar inte grejen riktigt, men jag försöker ändå.

men ni lever tragedi

Jag förstår inte varför jag skriver så jävla mycket blogginlägg helt plötsligt?

Vi håller på med ett. jobbigt svenskaarbete, vi ska skriva en very very long text, runt 8 sidor måste det väl bli. Och jag har äntligen kommit på, varför det går så dåligt för mig att skriva texter i skolan. Jag tänker hela tiden på att någon annan ska läsa det jag skrivit, att jag faktiskt måste lämna texten till någon som ska analysera och kommentera. Det får inte bli för personligt, inte för utlämnande, inte för. patetiskt.
men så får jag inte tänka! För jag fungerar inte så, jag kan inte skriva en text för någon annan. Jag kan bara skriva för min egen skull, i rent... terapisyfte.
Mina texter måste bli patetiska.

itsn/s(owic)wd,iw...poig.

If the subject nature/science (or whatever it's called) would die, i would... puke on its grave.

Jag har upptäckt att jag inte har så bra koll på vad som händer i mitt liv just nu. Verkligen inte.
Jag blir... förvånad, av allt. När jag av någon anledning började prata om harry potter med susanna igår så insåg jag att herregud, it's over! no more harry potter for me! Och jag blev jätteförvånad, nästan panikslagen? Det här har jag ju faktiskt varit medveten om i flera år, och vetat om helt säkert i ett halvår. Då ska man inte bli förvånad!
Håkan Hellströmkonserten, jag blir lika förvånad varje gång jag tänker på det. Hinner nästan... bli avundsjuk på mig själv innan jag inser att jag var där.
Samma sak när mina underliga tankegångar på något sätt för mig till "no" så blir jag förvånad, herregud, jag har prov i morgon? Varför har ingen talat om det för mig? Och ändå sitter jag ju med den jävla noboken framför mig och pluggar, till provet? XD
(Förstår i princip ingenting alls av... arbetsområdet! Eller, jag förstår. Men det går inte in. Jag förstår på ytan men jag förstår inte. Och jag kan inte skriva något jag inte förstår, jag måste... måste förstå det på djupet. annars är det. hyckleri.)

Jag måste ha. någon slags brist! det är väl sånthär som händer när man har brist. Sömnbrist. Järnbrist. ... hjärnbrist? Eller bara brist.  bristande självförtroende kan man ha. bristande... moral.

MEN VAD HÅLLER JAG PÅ MED JAG HAR JU PROV IMORGON!

en karamell!

Jag hade tänkt skriva ett riktigt inlägg, om konserten kanske, men jag vet inte, jag... känner inte för det.
Jag känner för att skriva om sömn istället.
Tänk. att man kan vara så tillfreds med sig själv att man kan slappna av så mycket i sin egen närhet. Det är ju helt underbart. Att man accepterar sig själv så pass mycket att man kan somna i samma säng som sig själv.




en karamell!
image25

luv it. <3

nu behöver jag faktiskt verkligen, på riktigt, sova.

dumheten förlåter gud

men inte dumheterna
Jag har sovit för lite!
fem timmar tror jag. Jag behöver sova mer. massa mer. Så nu ska jag sova en halvtimme eller nåt. Sen ska jag åka till josefine. och sen! ska jag på konsert! wohow!
aj mitt huvud.

svenskt tenn.

...
Det är underligt, vilken känsla det kan ge att dricka direkt ur mjölkpaketet.

Håkan Hellströmkonsert imorgon, jag är glad, jag är pepp, jag går på speed! Nej, det gör jag självklart inte. Jag är speedad!
Den obligatoriska(!) föreläsningen(!) i skolan(!) var lite. ja du. Vi såg en pjäs. Temat var typ... "den första fyllan". Det var lite överdrivet. Jag har ju aldrig haft någon första fylla så, what do I know?, men. jag tror knappast att jag kommer bli raped and abused, eller att någon kommer sno min 32tums plasmatv, som jag i vilket fall som helst inte har.
Det var i alla fall lite lärorikt, vi har nu alla lärt oss att vi ska rulla bort mattor, ställa undan 32tums plasmatvs och inte göra "HELT sjuka alltså helt SJUKA, alltså, HELT SJUKA" grejer med någon som har en porrblogg, om vi någon gång skulle bjuda in folk att supa i vårt hus.

Jag och Josefine hittade på, väldigt orginella, rörelser till "Evereybody was KUNG FU FIGHTIIIING!!!! HOAAAAAAAAA!", och sprang sedan tillsammans med Emelie till handlarn innan de stängde, för att helt onödigt köpa klubbor eller nåt, vem vet. De rökte i farten. Underligt.

Solade/dansade i UVA- och UVB-ljus idag igen. Jag får värmeutslag. not so great.

vi hade volleybollturnering, jag var duktig ibland, vår klass vann, alla var glada i början, i slutet var. bara jag glad. fast om bara en är glad är ingen glad, så ingen var glad.
Jag älskar andreas när han är onormal, han borde alltid vara det. Jag skulle peta på honom hela tiden, bara för att. Bara för att älskvärt onormala människor borde petas på.
Men, nu är han ju bara älskvärt onormal när han vunnit en volleybollturnering eller dricker päronsoda.

Uwa, min mun och hals torkar ut vindruvor, eller nåt. uwha.


let's all have a bath.

Tjuhu.
Igår var jag på kroki. Ehm. Man fick för kort tid på sig, 1-5 minuter på varje pose. De första fem bilderna blev nästan inget alls, men i slutet hann jag göra något på fem minuter.

13 över sju insåg jag vad klockan var, och att jag skulle ha varit på "FÖRELÄSNING! SKOLA! OBLIGATORISKT!", som jag så fint förklarade det för tha susanna och tha josefine, för trekvart sen.
Jag sa "EH! SKOLA! FÖRELÄSNING! OBLIGATORISK! 18.30!" till Josefine som sa "imorgon.", jag sa "NEJ!" hon sa "jo" jag sa "JO!" och sedan. diverse... smilies.
För att förtydliga: jag ska på en OBLIGATORISK! FÖRELÄSNING! i SKOLA!n 18.30! imorgon, inte idag!

Nu ska jag duscha.

helvetet är när man inte längre älskar

Hej och hå!
För det första kan nämnas att Arrak har flyttat, till några som heter Anita och Hans. ... de har en son som heter Tommy och en annan hund som heter Titti, för alla som är intresserade att veta :D och. ... de har ett recept på chokladbollar, skrivet på typ A3papper, inne i sin garderob. ...jag undrar jag.

Mer kan nämnas. att jag har solat idag. =D Underlig upplevelse jao. Alltså. I typ.. UVA- och UVB-ljus. Först UVB, i trettio sekunder (EHEHE.), sen UVA i 3 minuter. Efter UVBgrejen hade jag panik och. ja, helt hysterisk, kände jag mig. Man stod i en liten... duschkabin. med lysrör. Det brännde, den lät som fan när jag skulle gå ut (jag är typ känslig för ljud och lättskrämd?), hann knappt svepa om mig handduken innan jag ramlade ut, panikslagen.
Sedan dansade jag tre minuter i UVAljus. Det kändes bättre.

Jag ler åt mig själv just nu. Dansa i UVAljus? Haha, ibland är jag så...
... älskvärd.

Och jag hinner inte skriva mer nu.

noppe leeeevenhaubtjsdlsd!

Hej och hå!

Ehm. ... I fredags var Jakob tha utbytesstudent här.
Jag är fruktansvärt rädd för pinsamma tystnader, men pinsamma tystnader verkar aldrig direkt uppsöka mig. Ehm. Vi pratade lite om... musik. Svensk punk. Han hade börjat lyssna på KSMB, Dag Vag, Ebba Grön. Han visste t.o.m att Imperiet är nästan samma sak som Ebba Grön. I am impressed, so impressed. men, han är ju typ. smart också.
jahjah!

Jag läser boken om Håkan Hellström. Han var så söt. Man vill bara hålla om honom och. säga. "men jag älskar dig i alla fall!". Jag vill inte att han ska växa upp. Jag vill att han ska vara... mentalt sjutton år, hela sitt liv. Eller, hela mitt liv, i alla fall.

Nu. orkar jag inte skriva mer. Jag får göra det sen.´

Måste bara säga how much in love jag är med filip och fredrik. Grymt much in love!

a certain romance

Haha hej. Jag måste bara säg att. tyska är det tråkigaste genom tiderna. Somnade två gånger på lektionen idag. Grattis tyska!
Måste också säg att "Ibland bara måste man" är hur mysig som helst : D Och att jag ska dricka (koffeinfritt) kaffe med choklad och cappuchinoskum ikväll.
Jag mår rätt bra. Glad. Jag ska måla om mitt rum.

Åh juste jag röntgade lungorna för en vecka sen. Jag har inte något konstigt i lungorna (Y) Jag vet inte vad de tänkte sig från början men ja. Ingen. infektion? Ingen lungcancer xD Vi kan även utesluta bröstcancer vilket ju känns bra!
Jag är eh. tydligen allergisk mot rätt mycket. Katt, häst, hund, pollen och all mögelsvamp. Det blir så när man har eksem, immunförsvaret typ kollapsar, eller något sånt. (ärligt talat har jag ingen aning, men nåt åt det hållet.)

RSS 2.0