men herregud

Wrah! Jag kan inte ens säga att jag får skriva blogg utan att säga emot mig själv! Mwebleeeh.
Man ska inte säga emot sig själv. Man ska kunna ha en åsikt utan att börja argumentera med sig själv, det ska fan i mig inte vara såhär! >__<

BWEH.
Jag är fan sjuk i huvet. Det ska verkligen inte vara på det här viset >__>

Mina pupiller, mitt hår, min kropp är störd/stört/störda.

Tjofaderuttan.
Min mage försöker döda mig inifrån, men jag håller i alla fall inte på och spyr och har feber som de senaste månaderna.
Min kropp hatar mig, det är skumt o: Eksem hela tiden, överdrivet extrem mensvärk vareeeeeeeeeeviga månad och helt plötsligt har jag allergi. Hur kom den dit egentligen? :o Och mina pupiller är störda. De är olika stora, för stora och sitter inte i mitten av irisen XD Alltså så ska det inte vara! XD Det är fel!
Jag kommer typ få cancer och ja jag vet inte. Allting som kroppen kan utveckla själv.

Jag har just läst HP5 igen så jag är lite nedstämd. Sirius har just dött och Harry typ vill dö och allt det där, det är ju inte så mysigt duh! Och jag har lyssnat på Andas av Loke och den blir man ju lite smådeppig av också. Och jag vill inte in i en depperiod igen så nu får jag hitta på nånting roligt ^^
 Och snubben som spelar Sirius är så snygg att man. dör. fast inte på ett Siriusaktigt sätt. Men whaetever, han är i alla fall snygg 8)

Kalle har fått en chokladask i födelsedagspresent. Den står här. bredvid mig. Jag berömmer mig själv mycket för att jag inte äter upp den.

lala.
och nej, andreas i metro, jag tror verkligen inte att folk är intresserade av vad jag tycker eller gör eller något överhuvudtaget, men jag har ändå full rätt att skriva av mig.
Varför måste man alltid göra skillnad? Man ska t.ex inte rösta på ett litet parti, för de kommer ändå inte vinna. Man ska rösta på moderaterna eller socialdemokraterna så kan man känna att man har gjort skillnad, eller hur?
Man får aldrig göra något på sin egen lilla hörna, i sitt eget lilla parti. Där är det ju ingen som bryr sig om vad man säger, så då är det helt enkelt sjukt och egocentriskt att tro att man kan få uttrycka sin åsikt.

Ärligt talat, höjden av egocentrisism är väl ändå att inte ens låta andra människor skriva av sig på internet.

Rauwr!

- Bryr du dig om ifall något du köper är tillverkat av barnarbetare?
- Ja, barn har ingen känsla för kvalité, det skulle märkas på produkten.

- Vad vet du om årets nobelpristagare i litteratur?
- Jag är från Skellefteå så jag vet ingenting.

- Vad har du för åsikt om abort?
- Det är klart man ska få göra abort. Om en tjej t.ex får barn med en jätteful kille, kan man ju fatta att hon inte vill ha det.

Paprika och gurka och skinka och ost, serru

Alltså. En grej som man aldrig ska börja med är att säga till folk att de inte ska vara så bittra, och på något sätt alltid ha en annan åsikt än alla andra.
Det är otroligt jobbigt att liksom. aldrig kunna säga jaa, du har helt rätt, utan alltid tänka några steg längre. Palla tänka. palla palla pallaaaa.
varför är det såhär egentligen? Allt det här. som jag har, men inte kan använda. Som egentligen är helt meningslöst i slutändan. så det finns ingen anledning att t.ex skriva ner det, det har ingen betydelse. Men det finns så mycket.
Det måste vara skönt att kunna acceptera saker som de är eller i alla fall som de verkar. För sålänge man inte liksom gräver djupare i något så är det vad det verkar. Ni vet, vi skapar vår egen verklighet.
Sålänge vi inte hittar några jävla dinosaurieben har det inte funnits några dinosaurier.

Jag erkänner att tillslut går det faktiskt inte att tänka och vara glad samtidigt.

Jag är så trött på allt det här mänskliga. Att alltid leta efter det som inte finns, alltid önska det man inte kan få.
Allting är en illusion. och sådär. va.
...

näej nu ska jag dra iväg och låtsas vara glad :D Det är bara att låtsas vara glad så tror folk att man är glad så tror man själv att man är glad och så blir man glad. Hjärnan är en underbar sak, duh! :D



image4 Här har vi the Beatles dårå! Det är bara att erkänna att Ringo Starr faktiskt är sötast av dem allihoppa. Inte för att någon av dem är speciellt söt egentligen, men vad spelar det för roll va?

"Mm, alltså det här är bättre än sex." sa Viktor om sin macka.
"Jassåru. Då borde jag väl också ta en då."
"Mm, ta två."
Mackor, det är gott du!

mitt hjärta blöder av saknad

Idag är jag typ inte lika pigg. Jag är trött. och det är teater idag. trevligt visserligen, men ändå. Trött.
Och msn funkar inte. Jag håller fullständigt med om att det är värsta i-landsproblemet, men jag har full rätt att tala om att msn inte funkar.
Så jag sitter och tittar på tjuvlyssnat.se ^.^ och nu ska jag laga mat!


Två fjortiskillar sitter och snackar om skolan.
Kille 1: Och så har det börjat en bög i klassen.
Kille 2: Aa just det, jag hörde nåt om det... Hur är han?
Kille 1: Fett skum och så.. går omkring och typ.. läser böcker och sånt!

En rockkille ~20 står på spårvagnen och pratar med sin piercade tjejkompis ~20. Killen tar fram ett födelsedagskort och lämnar det till tjejen. Hon frågar vad hon ska skriva.
Killen: Du kan ju skriva något meningsfullt... typ "Jag älskar dig".
Tjejen: Okej...
Killen: Aaa... Sedan skriver du "Fast jag säger det alltför sällan".
Tjejen: Mmmm.... (skriver)
Killen (blygt): Sedan kan du väl skriva "mitt hjärta blöder...".
Killen: Skriv att mitt hjärta blöder av saknad!

AWW :''''D vad sött. *dö*
Aj! min arm. aja. nu ska jag äta och hela faderuttan. sen blire teater och så. Och jag kan tvinga Mikael att säga att jag är snygg. det finns alltid något positivt i allt osv!
puss.


the magic leoplurdon has spoken.

Hej alla barn.
Bara så ni vet, så ska jag bli snygg och frisk och sund och allt det där 8) Jag är väldigt pigg på idrott just nu. Jag vill verkligen, verkligen ha vg i idrott. kanske inte den här terminen, men någon termin i alla fall. Jag ska kämpa!  XD
Jag ska fan inte känna mig ja jag vet inte. äcklig. Jag är inte äcklig, jag vägrar vara äcklig.
Och jajuste, inga "inte" i positivt tänkande. Jag är. ... oäcklig, jag är oäcklig. nej vad ska man tänka? XD äh, aja. aja!
Och mina läppar känner salt och mina öron känner någon underlig söt smak.
Och nu! nudu! börjar top model x)
Man kan undra varför jag ser på det. Vem vet.

Måste bara påpeka, att ingen är snyggare än hon:
image1


*dö* så vackeeeeeer. meww.


vem skulle bry sig, om våra hjärtan blev förstörda?

Men gah jag hatar håkan hellström *slå*.
Och älskar. Det är just det som är problemet. Man blir så glad och så deppig samtidigt och jag får bara ångest. Eller lyckoångset, jag vet inte. Det är frustrerande i alla fall, det kryper i fingrarna och armarna, halsen och fötterna.
Jag ska börja känna med hela min kropp. Typ, vilken smak man känner i fingertopparna x')
Livet skulle ju bli så mycket roligare då. Om man kände, med hela sig själv. Så mycket snack om hjärna och hjärta, det finns ju en massa mer.


Lalala. Jag är inte fet, jag är inte fet, jag är inte fet. ajuste man skulle ju inte säga inte. Vad ska jag säga då? Att jag är smal? Det går inte. ehmn. ... jag äär... äh, jag är snygg, jag är snygg, jag är snygg. Så in i helvete snygg. Jajäävlar.
HÅKAN HELLSTRÖM <33
Teaterpremiär idag. jag älskar teater. Jag älskar allt. Allt.
Det var i alla fall väldigt mysigt och jag började nästa gråta själv. Så rörande var det serru! Så nu gör jag lite reklam här, GÅ PÅ "ÄNGLAR ÖVER KALLHÄLL" I GAMLA FOLKETS HUS, I KALLHÄLL. Så gripande att t.o.m skådespelarna grinar (Y)

HÅKAN HELLSTRÖM <33
mina tår känner persika.

RSS 2.0