Nu har jag kommit på det!

Äntligen alltså :'D
Okej. Nu tänker jag skriva ner alltihopp, även om du inte vill det.
Alltså. hur ska man skriva det så att det inte bara låter fjolligt? Äh, whatever.

Jag har aldrig trott på gud, och jag har alltid tänkt att om han skulle finnas så skulle han antingen vara död, helt dum i huvudet eller påväg mot självmord.
Men, gud måste ju inte vara en gubbe i himlen som skapat allt och alla. Det måste inte vara en idiot som skapat alla bekymmer och fel i hela världen med mening.
Gud kan ju vara kärlek? Eller att kärlek är gud. För nästan allt föds ju genom kärlek, eller hur?
Du själv är väl ett resultat av kärlek. om man är typ adopterad eller vad heter det provrörsbefruktningsbarn (:'D), så är det ju fortfarande kärlek, man blev adopterad pga kärlek och jah även om man är ett provrörsbefruktningsbarn så är det ju ändå av kärlek (Y)
Så alla är guds barn, eftersom gud är kärlek.
och Jesus var helt enkelt det ultimata kärleksfulla :D Han var en perfekt människa som bara hade kärlek i sig. alltså, jesus=kärlekens son.
Martyr=dö för kärlek.
och om man tänker efter är nästan alla känslor olika former av kärlek. Har jag skrivit det förrut? iaf, avundsjuka kommer ju från kärlek och varför börjar man hata någon, jo för att den har typ. skadat något/någon man älskar och så.
Och djur. Ja alltså. De kanske inte direkt känner kärlek när de förökar sig. Men, kåthet är också en form av kärlek! :D
Eftersom kärlek är den känsla som i sig enbart är bra och bara gör människor gott kan man inte skylla alla fel i världen på den. Det är ju vi människor som sen omvandlar kärleken till andra känslor.
Kärlek har ju inte heller skapat sig själv eller någonting med mening. Så egentligen kan man inte skylla något alls på den. Vilket iofs gör det helt onödigt att ha en gud. ... ... :D

Alla säger ju att gud är död. Eller håller på att dö, och så kan det ju vara. Att kärleken är död. ... Det var en otroligt sorglig tanke.
...
nej usch.

Jag förväntar mig inte att någon ska ha förståt något alls, men om ni tänker tillräckligt mycket på det kanske ni förstår det någon dag. Jag förväntar mig dock inte heller att ni inte visste redan innan xD men. ja. (Y) host.
pusshej.

RSS 2.0